Indbydelse

Hvor utroligt det end lyder, er det til sommer 10 år siden, at vi afsluttede folkeskolens 9. klasse (1994/95) på Aars Skole. Derfor er det blevet tid til at holde en storslået jubilæumsfest for de daværende 9.a., b. og c. samt de enkelte klassers klasselærere. Festen vil blive afholdt lørdag d. 14. maj 2005 i Bymidtens festlokaler i Aars. Formålet med denne hjemmeside er at formidle informationer om arrangementet. Festudvalget har været i kontakt med de fleste fra årgangen, men folk opfordres til at sprede budskabet om denne side og festen til andre fra årgangen.

Program

17:00Vi mødes i den store skolegård til en rundvisning på Aars skole. Helen Schønning har indvilget i at være rundviser.
18:00Der vil blive serveret en velkomstdrink (kold øl og hvidvin) i Bymidtens lokaler (drikkevarer til resten af aftenen medbringes selv).
18:30Spisning. Der vil blive serveret en lækker tag-selv-buffet af en professionel kok.

MENU

  • Butterdejskage m/ skaldyrsfyld
  • Røget landskinke m/ melon
  • Lun kyllingelår m/ pastasalat
  • Marineret nakkefilet m/ amerikansk coleslaw salat
  • Tortilla pandekager m/ fyld af krydret oksekød gratineret med ost
  • Flødekartofler og friskbagt brød

Senere på aftenen vil der være snacks.

OBS! Medbring eventuelt musik og festlige indslag.

Festen varer, så længe man har lyst, dvs. man er velkommen til blot at blive til spisning og nogle timers hygge, eller man kan blive og feste til den lyse morgen. Vi håber blot på stor opbakning til dette arrangement og på at gense så mange som muligt fra de livlige folkeskoledage.

Prisen for hele herligheden er 175 kr. pr. person. (Prisen inkluderer mad, velkomstdrink, leje af lokaler, rengøring, dekoration osv.).

For at tilmelde sig arrangementet skal man registrere sig på tilmeldingssiden. Efterfølgende bliver man tilsendt kontonummer for indbetaling og password pr. mail. Det nævnte password benyttes til at tilgå kontaktoplysninger for de øvrige tilmeldte.

Seneste tilmelding/indbetalingsdato er mandag d. 25. april 2005

Vi håber, at du vil gøre dit ypperste for at berige os med dit selskab til denne forrygende og nostalgiske aften ?

På glædeligt gensyn,

Lene Dahl, Louise Hagh, Maria Laue, Louise Sloth, Charlotte Hosbond og Jeanette Nielsen (Festudvalget)